Ontmoetingsmiddag

31 juli 2021, 15:00 uur

Beste Gemeente, nu we al een tijd elkaar niet kunnen ontmoeten zoals we willen als gemeente hebben een aantal leden het idee opgevat om elkaar op een informele manier als gemeente te ontmoeten. Wij als kerkenraad juichen dit initiatief natuurlijk toe.
Nu is het idee om elkaar als gezinnen te zien en te spreken. Dus neem de kids gerust mee voor hun is er ook iets geregeld. We zullen vast niet met z’n allen op vakantie zijn. De wens is om met z’n allen op het parkeerterrein van de kerk samen te komen om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. We nemen ieder een eigen stoel mee en een goed humeur! Op 31 juli willen we het organiseren. Rond 15.00 worden jullie verwacht.
Hoe de middag ingevuld wordt staat op dit moment nog in de kinderschoenen en kan nog op allerlei manieren worden gedaan dus laat u verrassen. Net als met de kerk is het handig voor ons als organisatie om te laten weten als u komt.
Dat kan op de volgende adressen:
Boonstra.g@hotmail.com
Willemien95@hotmail.com
Lydiavdb2@hotmail.com
We hopen u vlg week te mogen ontmoeten!!!
Dus nog ff kort 31 juli om 15.00 uur op het parkeerterrein bij de kerk! Meld u of jullie aan en breng je eigen stoel mee!
We willen u erop wijzen dat bepaalde coronaregels nog steeds van toepassing zijn en dat we daar allen onze verantwoording in moeten nemen.
Tot dan!!
Gr Willemien van de Bos en Lydia Kant

Sluiten