The Rock

Zit je in de eerste of tweede klas van de middelbare school en wil je wel eens wat anders doen dan op zaterdagavond bij je ouders op de bank hangen?! Misschien is dit dan wat voor jou! Om de twee weken op zaterdagavond is er The Rock.

Op de zaterdagavonden zijn jullie van harte welkom vanaf 19:15 uur en rond 22:00 uur (je mag blijven tot 22:30 uur) is de avond weer afgelopen. Op The Rock spelen we vette games, luisteren we naar muziek (als je het aandurft mag je ook meezingen), praten we over God en lounchen we in ons Jeugdhonk. Voor de thema's kun je denken aan vriendschap, muziek, drugs, enz.

Daarnaast hebben we ook nog speciale avonden, dan gaan we iets doen. Bijvoorbeeld een dropping, filmpje, bowlen en meer. En niet te vergeten het The Rock weekend. Heb je zin in een avondje gezelligheid? Kom dan naar The Rock in het jeugdhonk in Rijswijk. En vergeet niet om je vrienden en vriendinnen mee te nemen.

Kortom: dit wil je niet missen. Houd de nieuwsbrief in de gaten zodat je kunt lezen wanneer The Rock avonden zijn en wat er op het programma staat.

Bekijk hier op welke data de The Rock avonden zijn.

Leiding gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons team van leiding komt versterken.

Voor wie

Een groep van ±15 tieners van 12 - 14 jaar.

Door wie
Een groep van zes enthousiaste leiding (allerlei leeftijden) uit Giessen/Rijswijk.

Wat houdt het in
Er worden veel actieve spellen gedaan zoals pictonary, hints, etc. Gamen, luisteren naar muziek, lounchen in het jeugdhonk en natuurlijk praten over het geloof. Thema’s zoals vriendschap, muziek, drugs, enz. Daarnaast zijn er ook nog speciale avonden, dan wordt er een activiteit gedaan. Bijvoorbeeld een dropping, filmpje, bowlen en meer.

Wanneer / Hoe vaak
Om de twee weken op zaterdagavond van 19:15 - ±22:00 uur.

Locatie
Jeugdhonk Hervormde Kerk Rijswijk.

Verdeling
Per avond zijn drie á vier leiding aanwezig. Elke leiding is ongeveer één keer per maand aan de beurt.

Voorbereidingstijd per avond

±1 uur

Aantal vergaderingen per seizoen
±3

Sluiten