Welkom

De Hervormde gemeente te Giessen is één van de ruim 1800 plaatselijke gemeenten van de Protestantse Kerk Nederland en staat voor betrokkenheid op God, op elkaar en op de wereld. Het zijn met name de vrijwilligers in de gemeente die het werk in de kerk en de samenleving handen en voeten geven.Onze zondagse diensten houden wij om 09.30 en 18.00 uur. De kerk staat aan de Kerkstraat 2 te Giessen . Het zijn vieringen waarin we ruimte bieden om te komen tot zingen, overdenken en bidden. In alle ochtenddiensten is er opvang voor de kinderen. Alle diensten zijn te beluisteren via de kerktelefoon.

fotos-website

Kennismaken

Wilt u kennismaken met de manier van leven, geloven en kerk-zijn? Dan kunt u in dit gedeelte van de website meer lezen en zien. Het meeste komt u natuurlijk aan de weet door zelf onze kerk binnen te lopen.

We hopen dat deze site u uitnodigt om te komen en te delen, te ontvangen en te geven, in dat wat we in Jezus Christus aangereikt krijgen: als geheiligde mensen leven tot eer van God en heil van onze naasten.

Van harte welkom,

De Kerkenraad

Sluiten