Bricks

De Bricks is voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar oud in Giessen en Rijswijk. Voorheen beter bekend als Solid Friends.

Wie zijn wij?
Wij zijn de leiding van Bricks. Een team van mannen en vrouwen die tijdens het seizoen gezellige avonden organiseren voor de jeugd. Ons team bestaat momenteel uit 3 vaste leden, een aantal gastleden en een groepje hulpjongeren die voorheen zelf als jeugd naar de Bricks kwamen.

De club
Bricks is een club voor binnen- en buitenkerkelijke jongeren in de leeftijd van 14 - 17 jaar. Wij proberen de jeugd op een laagdrempelige manier te laten ontdekken wie Jezus is en wat geloven betekent. Daarnaast willen we graag een gezellige, vaste en vertrouwde groep jongeren creëren die bij elkaar hun ei kwijt kunnen en waarbij ze zich ‘thuis’ mogen voelen.

De avonden
Om de week, op vrijdag avond (19:30 - max. 22:00), organiseren wij een leuk avondprogramma in ‘t Dijkhuis in Giessen. Wij hebben daar ons eigen jeugdhonk welke is afgestemd op de behoefte van de jeugd waar we kunnen chillen en kletsen. We beginnen de avond met een korte Bijbelstudie / overdenking. We zoeken daarbij naar thema’s die bij de jeugd spelen en kijken wat de Bijbel hierover zegt. Na het ‘‘serieuze’’ gedeelte organiseren we een activiteit in ‘t Dijkhuis zoals film kijken, spelavond of een escape room of gaan we ergens in de buurt, tegen een kleine vergoeding, lasergamen, jachtseizoen spelen, bowlen, etc.

Bricks is een gezellige, leuke en leerzame weekendbesteding voor alle jeugd van 14 - 17 jaar!

Link

Leiding gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons team van leiding komt versterken.


Voor wie

Een groep van ±10 jongeren van 14 - 18 jaar.

Door wie
Een groep van vijf enthousiaste leiding (allerlei leeftijden) uit Giessen/Rijswijk.

Wat houdt het in
Er worden veel actieve spellen gedaan zoals 30 seconds, hints, dropping, filmpje, bowlen en meer, lounchen in het jeugdhonk en natuurlijk praten over het geloof.

Wanneer / Hoe vaak
Om de week op vrijdagavond van 19:30 - ±22:00 uur.

Locatie
Jeugdhonk ’t Dijkhuis te Giessen.

Verdeling
Per avond zijn twee leiding aanwezig. Elke leiding is ongeveer één keer per maand aan de beurt.

Voorbereidingstijd per avond
±1 uur

Aantal vergaderingen per seizoen
±3

Sluiten