Vakantie Bijbel Club

22 oktober 2021, 12:30 uur

Nog een paar dagen en dan is het zover! Het aftellen voor de musical ‘Esther’ kan beginnen. Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag meedoen? Dat kan nog steeds. We hebben nog genoeg plaats voor veel meer kinderen. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn natuurlijk ook welkom! Stuur een e-mail naar Linda Oppenhuizen (linda@alyayo.nl) of meld je aan bij een van de andere leidsters.
Vanaf 18.00 uur is het publiek van harte welkom in de Gereformeerde Kerk in Rijswijk. Om 18.30 uur start de voorstelling van de musical ‘Esther’. Om 19.45 uur is de voorstelling afgelopen. Wil je komen kijken? Meld je dan aan via www.zingenindekerk.nl/rijswijk. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor Kerk in Actie wordt op prijs gesteld. Dit kan in de kerk bij de collectebus, maar ook online via kerkinactie.protestantsekerk.nl.
Kun je niet naar de kerk komen? Dan kun je de musical ook volgen via een livestream. Ga hiervoor naar de website www.gkgr.nl en klik op de paarse button ‘Naar de live-uitzendingen’.
De musical is in het weekend van 23 en 24 oktober a.s. nog te zien, daarna wordt de opname verwijderd van YouTube.
Graag tot vrijdag!
Groetjes, De Vakantie Bijbel Club Giessen-Rijswijk
Linda Oppenhuizen
Heidi Kant
Elike Treffers
Jedidja de Graaf
Angelina Wind
Dineke van Tilborg

Foto VBC
Sluiten