Startdag

19 september 2020, 14:00 uur


Motto: een middag voor jong en oud waar we ons weer gemeente mogen voelen


In voorafgaande jaren is de traditie gegroeid om een startdag aan het begin van het kerkelijk seizoen te organiseren. Nu, in deze bijzondere tijd, waar we elkaar harder dan anders nodig hebben, willen we dit ook weer doen. Kijk jij/kijkt u ernaar uit om elkaar weer een keer te kunnen ontmoeten? We gaan dit, uiteraard rekening houdend met de RIVM richtlijnen, zaterdag 19 september mogelijk maken.

Actie: zet alvast de startdag op zaterdagmiddag 19 september van 14:00 tot 16:30 in de agenda


Wat gaan we doen?
Om 14:00 uur verzamelen we op het parkeerterrein naast de kerk. We zorgen voor een versnapering tijdens de startdag.
Voor de fietsliefhebbers hebben we een mooie route uitgezet. Vanaf 14:00 uur vertrekken we in groepjes om van de prachtige omgeving van Giessen op de fiets te gaan genieten. En voor onderweg moeten de hersens ook gebruikt worden. Iedere groep gaat de competitie aan om de vragen te voorzien van het goede antwoord.

Houd je niet van fietsen, ook prima. Voor hen hebben we ook een schitterende wandelroute uitgestippeld. De wandeling is, voor de gemiddelde loper, goed te doen in iets meer dan een uur. Ook de wandelaars vertrekken vanaf 14:00 uur in kleine groepjes en krijgen ook een set pittige vragen mee om onderweg met elkaar op te lossen.

We willen iedereen uiterlijk om 16:00 uur terugzien op het parkeerterrein naast de kerk. En omdat we weten dat velen het samen zingen in de afgelopen periode zo gemist hebben gaan we vanaf 16:00 uur samen bekende liederen zingen onder begeleiding. We maken een keuze uit liederen die voor zowel de jeugd als de oudere heel herkenbaar zijn.
We verwachten rond 16:30 de middag samen af te sluiten.

Regels
We moeten uiteraard goed oog houden voor elkaars gezondheid in deze tijd. Dit betekent dat we altijd de RIVM richtlijnen moeten opvolgen. (1,5 meter afstand, geen handen schudden, als je al verkoudheidsklachten hebt HELAAS thuis blijven). Ook geven deze richtlijnen aan dat we moeten weten wie er allemaal aanwezig zijn. Dit betekent dat we vragen om je voor 17 september aan te melden. We hebben hiervoor een speciaal email adres aangemaakt. Mail ons dat je erbij wilt zijn!

Actie: Vòòr 17 september je aanmelding mailen naar startdag2020@xs4all.nl. Laat in de mail weten:
  1. met hoeveel personen je deelneemt
  2. of je mee gaat fietsen of wandelen.

Beschik je niet over de mogelijkheid om te mailen.
Bel dan voor 17 september naar Ad Geluk 06 – 21 27 11 06


Wat doen we als het regent?
Daarnaast hebben we het weer niet in de hand. Als de kans groot is dat het die zaterdagmiddag regent laten we uiterlijk vrijdagavond 18 september via de mail weten dat de startdag verplaatst wordt naar 26 september.
Tenslotte
Wij zien er enorm naar uit om elkaar weer een keer te ontmoeten om ons zo samen gemeente van Christus te voelen. We rekenen erop dat ook jullie (jong en oud) erbij willen zijn.
De startdag2020 commissie

  • Jacco van Drunen
  • Eric Goossens
  • Ad Geluk
Sluiten