Israëlkring, Dijkhuis

09 november 2023, 20:00 uur

Vanwege de actualiteit is het belangrijk om in gesprek te gaan over de bijzondere plek van Israël in de Bijbel en in de wereld. Dit willen we gaan doen op deze nieuwe kring die komende donderdag van start gaat. De kring zal worden geleid door Anne-Carina van der Nat en Ds. C. Hoek.
Aan de hand van het bijbelstudieboekje ‘Focus op Israël’ gaan we in gesprek over Israël in de bijbel en in de actualiteit. Vragen als: Welke plaats geeft de Heere God aan Israël?; Wat zegt de Heere God in de bijbel allemaal over Israël?; Hoe ziet de wereld Israël en de joden?, komen bijvoorbeeld aan de orde. Jongeren en ouderen zijn welkom. Het maakt niet uit of u veel of weinig kennis heeft van het thema. Bij dit bijbelstudieboekje is een dvd met korte informatieve filmpjes waar we gebruik van maken. U hoeft geen boekje aan te schaffen; we zullen gebruik maken van kopieën.
Data: 9 november, 7 december, 18 januari, 22 februari en 21 maart.
Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur.
Plaats: Rond de tafel van zaal 2 in het Dijkhuis
Opgave: laat even weten dat je belangstelling hebt. Dan houden we je op de hoogte: Ds.c.hoek@icloud.com of 0633826259. (Inmiddels hebben zo’n drie mensen zich opgegeven, maar er kunnen er nog zeker meer bij!)

Sluiten