Samenloop voor Hoop 28 + 29 juni

28 juni 2019

Samenloop voor Hoop 28 + 29 juni

De SamenLoop voor Hoop is een mooie gelegenheid om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, om (ex)kankerpatiënten te steunen en te gedenken. We lopen samen, en staan er bij stil. Vanuit onze kerk is er een team ontstaan (jong en oud) die zich willen inzetten met de SamenLoop voor Hoop-dagen op 28 en 29 juni. Ons teamnummer is 47 met als naam: You’ll never walk alone.
Tijdens de SamenLoop voor Hoop staan rondom het parcours duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop.
Om ons team te steunen/sponsoren kunnen er kaarsenzakken worden gekocht voor € 5,- p.s. (dit kunt u achterlaten in de donatiebox in de hal van de kerk of overmaken via onderstaande actiepagina van ons team). De kaarsenzakken liggen in de hal van de kerk. Op een kaarsenzak kunt u dan een wens of gedachte neerzetten of op een andere manier deze kaarsenzak thuis creatief gaan bewerken. Het is de bedoeling dat u een kaarsenzak weer achterlaat in de hal van de kerk. Als team zorgen wij ervoor dat uw kaarsenzak brandt tijdens de SamenLoop voor Hoop. Wilt u op een andere manier sponsoren/doneren? U kunt een donatie doen in de donatiebox in de hal van de kerk óf door een donatie over te maken op de actiepagina van ons team: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/team47youllneverwalkalone
Inmiddels heeft iedereen die zich aangemeld heeft een mail ontvangen met meer informatie over het inschrijven e.d. Nog geen mail ontvangen of wil(t) u/jij meehelpen? Vrijwilligers zijn nodig voor o.a. het opbouwen, de verkoop in onze kraam, de 24-uurs wandelestafette, het opzetten van een geldinzamelingsactie, enz.. Aanmelden kan via Gertjan Boonstra (tel: 06-36111201, mail: boonstra.g@hotmail.com) of Jonathan van Rijswijk (tel: 06-15132789, mail: jjrijswijk@gmail.com)

Ik doe mee!

Jong en oud(er) is van harte uitgenodigd om mee te doen. Ook al is het maar voor een paar uurtjes. We zijn op zoek naar:

  • Wandelaars: mensen die van vrijdag 17:00 uur tot zaterdag 17:00 uur willen wandelen. Je loopt niet continue, maar je wisselt elkaar af. In totaal loop je maximaal 2 uur.
  • Mensen voor de kraam: Ieder team heeft een eigen kraam van waaruit verkopen worden gedaan voor het goede doel.

Aanmelden kan via:

Gertjan Boonstra (tel: 06-36111201, mail: boonstra.g@hotmail.com) of
Jonathan van Rijswijk (tel: 06-15132789, mail: jjrijswijk@gmail.com)

Geldinzamelingsactie knippen/vlechten/opsteken

Zaterdag 8 juni kun je je laten knippen/vlechten/opsteken bij schildersbedrijf Verhoeven (industrieterrein Giessen). Alle opbrengst is voor de SamenLoop voor Hoop. Ik (Mirjam Garstman) ben aanwezig van 11:00 tot 16:00 uur. Graag tot dan!

Geldinzamelingsactie gebruikte kinderkleding

In de kraam van ons team willen wij o.a. tweedehands kinderkleding verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar de SamenLoop voor Hoop. Wilt u ons helpen? Heeft u in de kast nog goede kinderkleding (t/m maat 176) waar u afstand van kunt doen? Dan ontvangen wij dat graag! U kunt goede en gebruikte kleding inleveren bij familie de Graaff (Maasdijk 19). Wij willen u vragen om de kleding in een gesloten (vuilnis/plastic)zak te doen. Mocht er niemand thuis zijn dan kunt u de kleding achter het huis plaatsen. Inleveren kan tot en met zaterdag 22 juni.

Geldinzamelingsactie kaarsenzakken

Tijdens de SamenLoop voor Hoop staan rondom het parcours duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop. Om ons team te steunen/sponsoren kunnen er kaarsenzakken worden gekocht voor € 5,- p.s. (dit kunt u achterlaten in de donatiebox in de hal van de kerk). De kaarsenzakken liggen in de hal van de kerk. Op een kaarsenzak kunt u dan een wens of gedachte neerzetten of op een andere manier deze kaarsenzak thuis creatief gaan bewerken. Het is de bedoeling dat u een kaarsenzak weer achterlaat in de hal van de kerk of inlevert bij familie de Graaf (Maasdijk 19). Als team zorgen wij ervoor dat uw kaarsenzak brandt tijdens de SamenLoop voor Hoop.

Wilt u/jij ook helpen?

Graag! Meld u dan even aan Gertjan Boonstra (tel: 06-36111201, mail: boonstra.g@hotmail.com) of Jonathan van Rijswijk (tel: 06-15132789, mail: jjrijswijk@gmail.com)
U/Jij kunt helpen als:
- Donateur: Via de donatieboxen in de hal van de kerk of online op de donatiepagina van ons team: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/team47youllneverwalkalone
- Opbouwer: Op 28 juni moeten o.a. twee partytenten achter onze kraam geplaatst en ingericht worden.
- Loper: Wilt u/jij ons team versterken door één of enkele uurtjes mee te lopen? U/Jij kunt aansluiten bij het groepje jongeren en volwassenen van ons team.
- Vrijwillig(st)er voor verkoop in de kraam: voor de verkoop van spullen zoals o.a. kinderkleding.
- Organisator geldinzamelingsactie: Mocht u/jij ons team willen helpen door zelf een geldinzamelingsactie op te zetten, dan horen wij dat graag.

Sluiten