GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2023

22 oktober 2022

GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2023

GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2023 Een dagboek voor jong en oud! Prijs: € 13,95

Het dagboekje van de GZB is al generaties lang voor heel veel mensen tot zegen geweest. Het helpt je om in het leven van alledag de blik even op iets anders te richten, beter nog: op Iemand anders! Het helpt je je te herinneren aan de belofte van Jezus: Zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld! Dat geeft troost en hoop, zeker ook in de onzekere tijd waarin we nu leven.

Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra’s, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk.

Een mooi aspect is dat u met de aanschaf van het dagboek ook bijdraagt aan het zendingswerk van de GZB (www.gzb.nl). De verkoopprijs van het dagboek is € 13,95, hiervan gaat € 8,- naar het werk van Herman en Anneloes Meijer in Malawi.

Heeft u interesse?

Een handvol koren 2023 is te bestellen bij de zendingscommissie : Marjan Smits

tel. 06-20 30 90 02 (bellen of appen) of e-mail: smits.elimar@casema.nl Er ligt ook weer een intekenlijst in de hal van de kerk. Bestellen van Handvol Koren is mogelijk t/m maandag 14 november 2022.

Handvol Koren in gesproken vorm

Voor mensen die slechtziend zijn is het dagboek Handvol Koren ook te koop in gesproken vorm. De prijs is dan ook 13,95. Bestellen gaat ook via Marjan Smits, meld er dan wel even heel duidelijk bij dat u Handvol Koren in gesproken vorm wilt ontvangen!!

Geen Handvol Koren meer via HVD

Let op! Voorgaande jaren ontvingen alle ouderen in onze gemeente een exemplaar van Handvol Koren via de HVD. Dit jaar is er voor gekozen om alle 75+-ers te verrassen met een andere attentie, u ontvangt dus geen Handvol Koren meer. (Mocht u toch graag het dagboekje willen lezen, dan kunt u het dit jaar uiteraard wel zelf bestellen.)

=================================================================

Sluiten