Uitnodiging Kerstwandeling

17 december 2020

Uitnodiging Kerstwandeling

Maak met je huishouden een kerstwandeling!

Het is bijna kerst. Dit jaar wel wat anders dan andere jaren. Geen grote familiefeesten of kerstvieringen met veel mensen.

Daarom hebben wij iets anders bedacht! Maak met je huishouden deze kerstwandeling door Giessen of Rijswijk. Van maandag 21 tm zondag 27 december hangen op verschillende plaatsen in het dorp QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code is een filmpje te zien van een eigentijdse variant van het kerstverhaal. Ook is er een opdracht of vraag om tijdens de wandeling te bespreken en een afbeelding met een letter. Met deze letters kan een woord gevormd worden. De letters kunnen worden ingevuld op het formulier met de plattegrond. Lever het strookje in en maak kans op een mooie prijs.

Op de plattegrond is de route van de kerstwandeling aangegeven. Voor de wandeling door Rijswijk is het startpunt bij de Gereformeerde Kerk, Rijswijksesteeg 7. In Giessen is het startpunt bij het oude cafetaria, Jagerspad 10.

Alle kinderen van De Parel hebben deze week een tasje met inhoud ontvangen. Kinderen die (nog) niet naar de Parel gaan, kunnen een tasje ophalen bij Linda Oppenhuizen, Parallelweg 20, Giessen (0634457981). Dit tasje met inhoud hebben kinderen nodig tijdens de wandeling, vergeet het dus niet mee te nemen wanneer je op weg gaat. Neem daarnaast ook een pen of potlood mee.

Veel wandelplezier toegewenst!

Let op:

▪ Doe de wandeling met je eigen huishouden. Kinderen kunnen natuurlijk wel meedoen met bijvoorbeeld hun opa of oma.

▪ Houd afstand als je andere huishoudens tegenkomt.

▪ Kijk op de site van het RIVM voor alle huidige coronamaatregelen.

Sluiten