Website aangepast

14 oktober 2019

Website aangepast

In verband met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is onze website aangepast. Persoons gevoelige informatie zoals de Nieuwsbrief, foto albums en contact adressen, zijn niet meer direct beschikbaar. Deze informatie is alleen beschikbaar voor geregistreerde personen.

Om u te registreren dient u te klikken op "Inloggen" aan de bovenzijde van de pagina. Vervolgens kunt u uzelf registreren door het invullen van de benodigde informatie onder de titel "Registreren". Als u alle velden ingevuld hebt, drukt u op de knop registreren.

Uw aanvraag wordt automatisch verstuurd naar de webmaster die de aanvraag zal controleren. U ontvangt na enige tijd een bevestigingsemail waarin u gevraagd wordt uw registratie te activeren door op een link te klikken. U wordt dan gevraagd een wachtwoord in te stellen.

Na de registratie kunt u de "verborgen" pagina's bekijken door te klikken op "Inloggen". Na het invullen van uw emailadres en uw wachtwoord komt u op een pagina waar aan de rechterzijde een Menu staat met links naar de verborgen pagina's.

Henk van Vugt

Sluiten