Sport for Others 2020

06 maart 2020

Sport for Others 2020

Voor de 3 (en laatste) keer organiseert Woord en Daad op V 26 september 2020 dit unieke evenement op de Mont Ventoux in Frankrijk. Ik heb me alweer ingeschreven, en ook Eric Goossens hoopt opnieuw van de partij te zijn als fietsenmaker. Maar: hoe fantastisch zou het zijn om straks in september met een groep gemeenteleden uit Giessen deel te nemen !!!??
Natuurlijk zijn er allerlei haken en ogen/ leeuwen en beren te noemen:

  • hoe krijg ik 1000 euro (voor kinderen/jongeren 500 euro) sponsorgeld bij elkaar?
  • hoe regel ik het met het thuisfront, werk, school?
  • kan ik wel zo ver lopen of fietsen? Of zelfs hardlopen?
  • vervoer? verblijf? etc.

Maar….. waar een wil is, is een weg! Als je echt wilt, valt er (bijna) overal wel een mouw aan te passen! Het eerste punt bijvoorbeeld: Als we met een groepje gemeenteleden zijn, kunnen we ook gezamenlijk 1 of meerdere acties houden.
* Als je interesse hebt en meer wilt weten, lees dan in elk geval de flyer die u/jij vandaag hebt ontvangen en neem een kijkje op www.sportforothers.com
* Heb je (nog) geen interesse?? Lees dan tóch de flyer en neem tóch een kijkje op de site.
Natuurlijk ben ik meer dan bereid om je alles te vertellen wat je weten wilt! Eén ding kan ik je in elk geval garanderen: Je gaat er geen spijt van krijgen, want het wordt grandioos J
Ik hoop dat jullie me allemaal zullen aanspreken!
groetjes, Marlies Kant (m.kant@dehoeksteencbs.nl tel. 44 27 22)
PS: Wie meer wil weten over de beklimming per fiets, kan hiervoor het best terecht bij Eric Goossens en voor degenen die wel zouden willen hardlopen: daar kan Bert den Hartog dan weer alles over vertellen. Spreek hen dus ook gerust aan als er vragen zijn.

Sport for Others 2020

Sluiten