Startdag 2023

29 september 2023, 00:00 uur

Voor de vakantie hebben we u gevraagd om de datum van de startdag vast te noteren. Inmiddels is er een leuk programma samengesteld, waarvoor we u van harte uitnodigen.
We hopen u/jou ‘s middags om 14.45 uur te ontvangen met een kopje koffie/thee of glaasje fris met wat lekkers. Hierna wordt iedereen in groepjes van 4 a 5 personen –te voet- het dorp ingestuurd voor een heuse vossenjacht! Verspreid in Giessen lopen/staan of zitten er diverse gemeenteleden die zich verkleed hebben als personen uit de Bijbel. Aan u/jou de taak om deze personen op te sporen en vervolgens een aantal vragen die zij u stellen te beantwoorden. Als dit lukt, krijgt u van de ‘vos’ een letter en al deze letters vormen uiteindelijk een woord.
Na de vossenjacht kunt u in ‘t Dijkhuis eerst nog even bijkomen en bijpraten onder het genot van een drankje en vervolgens is het om 17.45 uur tijd voor een typisch Giessense zaterdagavondmaaltijd:…… friet met een lekkere snack. Dat wordt smullen!!
De startdag eindigt met een sing-in die van 19.15 tot 19.45 uur wordt gehouden in de kerk.
Natuurlijk zou het het mooist zijn als u/jij het hele programma meedoet, maar als u bijvoorbeeld alleen de vossenjacht of alleen het eten mee wilt/kunt maken, dan is dat ook mogelijk. Geef het dan alstublieft wel duidelijk aan bij de aanmelding.
(Voor de sing in hoeft u/jij zich niet op te geven, dat kan gewoon op inloop)
U kunt zich opgeven op 3 manieren:

  1. Stuur een mailtje naar startdag@kerkgiessen.nl met daarin uw naam, telefoonnummer, het aantal personen (+ hun namen) en als het kinderen onder de 8 jaar betreft de leeftijd.
  2. U kunt bellen naar Lydia Kant-van de Berg, telefoonnummer 06 - 81 92 32 19
  3. U kunt een briefje in de bus doen op Twee Zalmenstraat 12

NB: Opgeven kan dit keer écht maar tot en met uiterlijk zaterdag 16 september!
We hopen veel gemeenteleden te ontmoeten op zaterdag 23 september, zodat we er echt een geweldige startdag van kunnen maken!

Sluiten