Startdag zaterdag 26 september

18 september 2015

Hierbij de laatst mededeling met aanvullende informatie over de startdag! De startdag staat gepland op zaterdag 26 september. Vanaf 14.30 bent u welkom voor een kopje koffie of thee. Vervolgens zullen we om 15:00 beginnen met de “digitale fietstocht”.

De fietstocht zal als volgt gaan: bij ’t Dijkhuis krijgt u een QR code. De jongeren zullen hier waarschijnlijk wat bekender mee zijn dan de ouderen. Deze QR code kan met een mobiele telefoon met mobiel internet gescand worden. Hierdoor wordt een foto verkregen met daarop een foto van de locatie waar de groep naartoe moet fietsen. Op die locatie óf onderweg naar die locatie moet u zoeken naar de volgende QR code. Als u deze dan weer scant geeft deze wederom een foto naar de volgende locatie. Daarnaast moeten onderweg vragen beantwoord worden op bepaalde locaties. Op die locaties zullen 2 QR codes bij elkaar te vinden zijn in plaats van 1. Uiteindelijk zal elke groep beoordeeld worden op het aantal vragen dat goed beantwoord is. Daarnaast zullen ook punten verdeeld worden op basis van hoe snel u weer terug bent bij ’t Dijkhuis. Voor de winnaar ligt een leuke prijs te wachten.

Indien u over een mobiele telefoon met mobiel internet beschikt, download dan de app genaamd “QR Reader” in de AppStore of Google Play Store, zodat u de QR codes kunt scannen voor u en uw groep. Bent u nou niet zo bekend met deze technologie? Dat maakt gelukkig helemaal niets uit! U kunt gewoon meedoen met de fietstocht. We zorgen ervoor dat er in élke groep iemand zit die hier verstand van heeft. Uiteraard is er voor de ouderen die niet meedoen met de fietstocht een spelletjesprogramma in ’t Dijkhuis. Na de “digitale fietstocht” zullen we de startdag afsluiten met een barbecue. Deze zal rond 18.30 beginnen, inloop vanaf 18.00. Er zal een collectebus aanwezig zijn voor een vrijwillige bijdrage. Daarnaast is het nóg mogelijk om u/jullie in te schrijven tot maandag 21 september 19.00. Dit kan door de namen en leeftijden te mailen naar startdagcommissie@hotmail.com , of door contact op te nemen met Jorn Elshout ( 06 34 68 54 24 ). Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,
Roelie van den Berg, Gertjan Boonstra, Jorn Elshout, Roy van Esch, Meta Hobo, Alewijn de Ruiter

Sluiten