Startdag DV. 27 september

12 september 2014

Zoals eerder aangekondigd zoeken we het dit jaar verder van huis. Waar we precies heen gaan houden we nog geheim maar het programma kunnen we al wel verklappen.
Om 9.00 uur vertrekken we per touringcar bij de kerk en gaan we na een mooie rit midgetgolfen. Na het midgetgolfen rijden we naar een plek waar we gaan picknicken. Niet zomaar een picknick maar een "EET VAN ELKAARS PICKNICKKLEED" picknick. Dit is het vervolg op het succesnummer "Happen en Trappen" wat we kennen van voorgaande jaren. De bedoeling hierbij is dat ieder gezin/gezelschap hapjes maakt voor anderen. Drinken, eetgerei en picknickkleed dien je voor je zelf mee te nemen. Voor het overige eten en drinken voor tussendoor zorgen wij. Voor mensen die slecht ter been zijn en niet op een picknickkleed kunnen zitten regelen wij dat er stoelen zijn. Deze dag is dus voor jong en oud! We vragen voor heel de dag een eigen bijdrage van € 5,-p.p. en maximaal €15,- per gezin. Opgeven kan bij Bertine Mouw via bertinemouwversteeg@gmail.com of op het welbekende telefoonnummer 0183 44 1420. Opgeven voor 17 september.
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat de bus snel vol zit. Voor de bus geldt vol = vol, dus wees er snel bij!
De startdagcommissie, Bertine Mouw, Susanne Pulle en Esther Copier

Sluiten