Kerstmarkt, Dijkhuis

11 december 2013

Zoals beloofd, treft u op deze nieuwsbrief alle informatie over de kerstmarkt die de zendingscommissie DV woensdag 11 december hoopt te organiseren. De kerstmarkt begint om 19.15 uur en duurt tot 21.15 uur.

Wat kunt u zoal verwachten ???

· Prachtige kerststukjes !!!!

· De lekkerste (eerlijke) chocolaatjes van Nederland: van Sjaak van Tilborg uit Andel

· In de CREAKRAAM: Prachtige, door creatieve gemeenteleden gemaakte cadeau-artikelen.

· In de SMULKRAAM: Zelf(in)gemaakte lekkernijen.

· In onze restaurantcorner kunt u genieten van een bekertje chocomel of glühwein met zelfgebakken lekkers. (→ als u iets wilt bakken, kunt u dit doorgeven aan Dini van Straten, tel. 44 31 96)

De opbrengst van bovenstaande verkopen gaat naar de zending.

Naast de bovengenoemde artikelen, hebben wij ook onze ‘vaste gasten’ uitgenodigd die eigen artikelen te koop aanbieden:

· Rianne Scherff-Rochat van christelijke boekhandel ’t Kruispunt uit Waardhuizen zal weer aanwezig zijn met een boekentafel. Een greep uit het assortiment : boeken/ kinderboeken/ gedichtenbundels, cd’s/ agenda’s / kalenders etc. Rianne schenkt een mooi percentage van de verkochte artikelen aan ons zendingsproject. Een prima reden om iets bij haar aan te schaffen.

· Ook dit jaar hebben we opnieuw mevrouw Nel van Eekelen uitgenodigd. Zoals u weet is zij heel handig met met het bewerken van foto’s op de computer en ze maakt daarvan de meest schitterende fotokaarten voor alle gelegenheden. Nel van Eekelen stelt alle winst beschikbaar aan ons zendingsproject. Reden genoeg om uw kaartenvoorraad eens flink aan te vullen !

En speciaal voor de kinderen: Ook dit jaar is er weer iets om te knutselen. Wat het is blijft nog even een verrassing. Als je thuis een eierdoos hebt liggen, neem die dan mee (van 6 of 10 stuks). Deelname kost €1,50 per kind. Wat over is van het bedrag gaat naar het goede doel.

We hopen u/jou te ontmoeten op onze kerstmarkt:
als kijker, maar liever nog als koper
Tot ziens !

De Zendingscommissie

Sluiten