Help!

10 mei 2014

Jazeker, we hebben echt jullie hulp nog nodig, om onze kraam te vullen. Tot op het moment van dit schrijven werd er door welgeteld één persoon een aantal artikelen gebracht voor de Aktie welke wij hebben opgestart ten bate van ‘t Dijkhuis op zaterdag 10 mei.
Nu weten we wel dat we bij ons in het dorp meestal laat op gang komen bij iets dergelijks, maar zo weinig als nu is binnen gebracht is toch wel iets unieks.
Daarom nogmaals uw aandacht voor het feit dat nog deze week, tot en met 8 mei, consumptieartikelen kunnen worden ingeleverd voor deze verkoping.
U mag gerust weten dat deze kraam normaal gesproken goed is voor een netto opbrengst van € 350 tot € 400,00 en dat kunnen we goed gebruiken.
Let alstublieft wel op de houdbaarheidsdatum. Staat er nu niets bij u in de kelder of kast wat u zou kunnen inleveren, dan zou het misschien een gebaar zijn om een kleinigheidje extra in de winkel te kopen en bij ons in te leveren zodat wij op de één of andere manier toch onze kraam gevuld gaan krijgen.
Inleveren kan bij Sjaak Smits, Hogelandstraat 35. We rekenen weer (toch nog) op jullie medewerking.

Sluiten