VakantieBijbelClub

22 oktober 2018, 11:00 uur

Nog 1 nachtje slapen en dan is het eindelijk zover: VAKANTIE BIJBEL CLUB GIESSEN-RIJSWIJK 2018!! Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Tot morgenochtend allemaal!
Dit jaar is de Vakantie Bijbel Club Giessen-Rijswijk op maandag 22 oktober. De Vakantie Bijbel Club is bedoeld voor alle kinderen uit Giessen, Rijswijk maar ook uit de omliggende dorpen, die op de basisschool of speciaal basisonderwijs zitten. We starten om 11.00u en het duurt tot 15.00u. De deur gaat om 10.45u open, waarna we beginnen met inschrijven, om zo om 11.00u te kunnen starten. De kosten zijn € 2,00 per kind. Locatie: CBS de Parel, Kruisstraat 31 te Rijswijk.
We hebben weer een mooi programma in elkaar gezet, met voor elk wat wils.
De kinderen worden gebracht door ouders/verzorgers tussen 10.45u en 11.00u en mogen om 15.00u weer worden opgehaald. In de tussentijd hebben we theater, lekker eten, liedjes zingen, Bijbelverhaal luisteren, bidden, spellen doen en nog veel meer. Graag sportieve kleren aandoen. Kom je ook?
Breng gerust je vriendje/vriendinnetje/neefje/nichtje mee. We hopen jou samen met nog vele andere kinderen te zien op maandag 22 oktober as!
Groetjes, de Leiding Vakantie Bijbel Club Giessen-Rijswijk
Linda, Elike, Mieke, Jedidja, Angelina en Angelique

Sluiten