Lopend vuurtje 2015

23 mei 2015

Op DV zaterdag 23 mei a.s. kan er overal in en om het Land van Heusden en Altena gefietst worden langs allerlei prachtige kerkgebouwen. Ook in Giessen kan gestart worden voor een mooie tocht van 25, 40, 60 of zelfs 100 kilometer. (En alles wat daaronder/tussen/boven zit, want als u wilt, kunt u rustig van de route afwijken en andere kerken aandoen U kunt –bij uw inschrijving- een lijst krijgen van alle opengestelde kerken)
Vanaf 09.30 uur kunt u/jij bij onze kerk terecht voor de inschrijving en de kerken zijn tot 17.00 uur open. De inschrijfkosten (€ 3,00 voor een volwassene/€ 2,00 voor kinderen tot 12 jaar en € 8,00 voor een gezin) gaan allemaal naar het goede doel: Stichting De Schaapspoort, een stichting die hulp biedt aan de Roma (ook wel zigeuners genoemd) in Roemenië. De hulp bestaat uit: het uitdelen van voedsel, kleding, schoeisel, schoolspullen etc. : het organiseren van (kerst)maaltijden en het voornaamste doel: het doorgeven van het Evangelie van Jezus Christus.
Het thema van Lopend Vuurtje is dit jaar ‘Open deuren’ en in onze kerk hopen we een tentoonstelling te houden van – door kinderen gemaakte- kerkkijkdozen.
De vaste deelnemers weten het al wel: eten en drinken meenemen, is écht niet nodig, want er is onderweg van alles te koop, van broodjes haring, zelfgemaakte kroketten en soep tot appels en noem het verder maar op. We hopen op een prachtige zonnige dag en we nodigen u van harte uit om aan deze oergezellige fietstocht deel te nemen. Ook mensen die niet van plan zijn om te fietsen, worden hierdoor hartelijk uitgenodigd om even langs te komen voor een vers kopje koffie/thee of een heerlijk ijsje. Graag tot zaterdag 23 mei !
De zendingscommissie
NB Er is ook een website: www.lopendvuurtje.info Op deze website kunt u o.a. foto’s en filmpjes van voorgaande jaren bekijken.

Sluiten