Christelijke Vrouwendag Altena

27 september 2014, 10:00 uur

Christelijke Vrouwendag Altena

Wij -Diana van Dalen, Nuy Schouten, Coby Vink en Debora van Tilborg- vormen de werkgroep van de ‘Christelijke Vrouwendag Altena’. We hebben het verlangen om vrouwen te bewegen tot geloof in Jezus Christus en hen toe te rusten tot vrouwen naar Gods hart. Als werkgroep én met vele vrijwilligers zijn we druk bezig geweest met de organisatie van de eerste Vrouwendag en momenteel zetten we de laatste puntjes op de i.
De vrouwendag zal op D.V. zaterdag 27 september 2014 gehouden worden in het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg, waarbij we zo’n 200 vrouwen hopen te begroeten.

We willen elkaar ontmoeten en bemoedigen, samen zingen, bidden en ontspannen. Franka Huveneers (spreekster, loopbaanadviseur en motivatiecoach) zal spreken over het thema ‘Jouw talent in Actie’. Tussen de middag kun je genieten van een lekkere lunch en daarna kun je een workshop volgen, waar je je van tevoren voor hebt aangemeld. Denk hierbij aan onder andere een workshop over Kleur en Stijl, een Quickscan van je talenten, een tamboerijn- en creatieve workshop. Maar ook een workshop over bewustwording van je eigen overtuigingen, onzekerheid, twijfelen aan jezelf, problemen waar je in communicatie en relaties tegenaan kunt lopen. Je gaat hierin samen ontdekken hoe God naar jou kijkt en hoe Hij betrokken wil zijn in de kleine en grote dingen in je leven. Ook zijn er tal van stands aanwezig, met boeken te koop, woonaccessoires, sieraden, biologische groente en fruit, sjaals, zeep en nog veel meer…

Spreekster Franka:
“Het thema van de Vrouwendag klinkt mij als muziek in de oren! Ik geloof dat iedereen gaven en talenten van God heeft ontvangen en dat je deze in mag zetten ter ere van Hem en ten diensten van een ander. Dit geldt niet alleen voor vrouwen die carrière willen maken, maar ook voor vrouwen die thuis voor de kinderen zorgen, die de zeventig al gepasseerd zijn, of die in hun baan helemaal op hun plekje zitten. Op de Vrouwendag gaan we uitgebreid stilstaan bij jouw talenten en geven we je handvatten mee naar huis, over hoe je vervolgens in actie kunt komen. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten op de Vrouwendag. Ik hoop en bid dat je tijdens de Vrouwendag mag gaan ontdekken welke (ongeopende) geschenken God voor jou klaar heeft staan. Laten we samen in actie komen!”

Christelijke Vrouwendag Altena:
Datum: Zaterdag 27 september 2014

Tijd: Vanaf 9.00 uur staat de koffie, thee en iets lekkers klaar. De stands kunnen dan al bezocht worden. Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Locatie: Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg.
Kosten: € 22.50 (alles inclusief)

Voor deze dag dien je je aan te melden! Kijk hiervoor op onze website: www.vrouwendag-altena.nl of stuur een mail naar info@vrouwendag-altena.nl

We hopen je op 27 september te ontmoeten en samen een mooie dag te beleven!

Reacties

Schrijf u in om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen Inschrijven »
ANBI Algemeen Nut
Beogende Instelling