Kledinginzameling, Dijkhuis

28 februari 2014, 21:11 uur

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam's Kledingsactie in Giessen en Rijswijk en steun Cordaid Mensen in Nood! Op 25 maart in Giessen en op 26 maart 2014 in Rijswijk vinden de kledinginzamelacties van Sam's Kledingsactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken doneren aan Sam's Kledingactie:
In Rijswijk op dinsdag 25 maart van 13.00 tot 18.00 uur
Bij Gereformeerde kerk ‘De Rank’ , Rijswijksesteeg 7
En in Giessen op woensdag 26 maart van 09.00 tot 12.00 uur
Bij ‘’t Dijkhuis’ Kerkstraat 1
De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Graag vragen wij dit voorjaar een laatste maal uw aandacht voor een preventieproject van Cordaid in het Zuiden van India, dat Sam’s Kledingactie voor het derde achtereenvolgende jaar steunt.
Het zuiden van India wordt met grote regelmaat getroffen door overstromingen en cyclonen. De slechte huizen van met name de kastelozen (Dalit) worden volledig vernield. Om mensenlevens te redden, bouwt Mensen in Nood samen met lokale organisatie Kalvi Kendra hier aan evacuatiecentra waar mensen een veilig heenkomen kunnen vinden. De planning is dat deze centra eind dit jaar opgeleverd kunnen worden. Wij vragen u, samen met ons de handen ineen te slaan voor dit waardevolle project: Help mee, voor India! Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.

Reacties

Schrijf u in om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen Inschrijven »
ANBI Algemeen Nut
Beogende Instelling