Vakantie Bijbel Club, Dijkhuis

21 oktober 2013, 13:30 uur

Vakantie Bijbel Club

Nog 1 nachtje slapen en dan is het eindelijk zover: VAKANTIE BIJBEL CLUB. Jippie, Te Gek! Voor alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 en we hebben weer een Te Gek programma met……….(dat is nog even geheim!) Jij komt toch zeker ook? En breng gerust vriendje/vriendinnetje/buurjongen/buurmeisje/neefje/nichtje mee!

Het is op maandag 21 oktober van 13.30u tot 16.00u in ’t Dijkhuis, Kerkstraat 4 in Giessen. En op dinsdag 22 oktober van 15.00u tot 20.00u in sporthal de Jager in Giessen. Op dinsdag zorgen wij voor avondeten. Om 18.30u gaan we met een lawaaioptocht samen met de VBC van Rijswijk richting de Geref.Kerk van Rijswijk waar een theatervoorstelling gehouden wordt voor de kinderen. Op maandag en dinsdag is er een vrijwillige collecte tbv de vakantie bijbel club.

Voor de theatervoorstelling is de entree 1 euro per kind, dit geld graag op dinsdagmiddag aan uw kind meegeven! Wilt u ook meekijken naar de theatervoorstelling, leuk gezellig, maar ook voor ouders en andere belangstellenden geldt 1 euro entree. De theatervoorstelling begint om 19.00u en duurt ongeveer een uur. Komt u niet naar de theatervoorstelling, dan kunt u uw kind rond 20.00 u ophalen bij Geref.Kerk in Rijswijk. Mocht u/jij nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Angelique van Tilborg 0183-442155. Je kunt ons ook vinden op facebook. Groetjes en tot 21 en 22 oktober!!

Leiding Vakantie Bijbel Club Giessen

Reacties

Schrijf u in om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen Inschrijven »
ANBI Algemeen Nut
Beogende Instelling