Kerstviering ouderen, Gereformeerde kerk in Rijswijk

17 december 2013, 16:00 uur

Bericht deel 1

D.V. 17 december is er de kerstviering met de Ouderen van onze gemeenten. Deze zal gehouden worden in de kerkzaal v/d Gereformeerde kerk in Rijswijk. Aanvang 16.00 uur. De meditatie is in handen van Ds. A.J. Mouw, thema: " Verlangen naar Kerst ". Muzikale omlijsting en begeleiden samenzang: Ds. A.J. Mouw en Maria Rikkers. Er is een koor van Ouderen en commissieleden samengesteld. Ook zullen we met elkaar een broodmaaltijd gebruiken. Aan het eind van de avond zal een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten. Voor de broodmaaltijd dient u zich op te geven voor 12 december bij Tiny Faber tel: 443043 (Ook voor vervoer).

Predikanten en commissieleden rekenen op uw komst !!!!

Bericht deel 2

Komende dinsdag, 17 december, is er de kerstviering met de Ouderen van onze gemeenten. Deze zal gehouden worden in de kerkzaal v/d Geref.Kerk in Rijswijk. Aanvang 16.00 uur. De meditatie is in handen van Ds. A.J. Mouw, thema: " Verlangen naar Kerst ".

Muzikale omlijsting en begeleiden samenzang: Ds. A.J. Mouw en Maria Rikkers. Er is een koor van Ouderen en commissieleden samengesteld. Ook zullen we met elkaar een broodmaaltijd gebruiken. Aan het eind van de avond zal een collecte worden gehouden voor de gemaakte kosten.

Reacties

Schrijf u in om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen Inschrijven »
ANBI Algemeen Nut
Beogende Instelling