Aanleveren spullen Lentefair

12 april 2014, 10:00 uur

Zaterdag 10 mei organiseren we een “lentefair” in en rondom ’t Dijkhuis. Er is kleine prullaria te koop, maar daarnaast ook spullen uit grootmoederstijd en zeker niet te vergeten: “new look home decoratie.” Verder hebben we een boekenstand en een speelgoed afdeling. Het rad van avontuur zal niet ontbreken. Er zijn allerlei stands met leuke artikelen waarop u kunt bieden. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Tenslotte is er vertier voor de (kleine) kinderen. Kortom een happening die u alvast moet noteren in uw agenda, en zeker niet mag missen.
Om alles goed te laten verlopen hebben we uw en jouw hulp ook nodig. We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen. Graag opgeven bij Petra van Wijk of Willeke de Ruiter.
Als je iets wilt verkopen, heb je ook spullen nodig. We hebben de inleverdata nog wat aangepast. Aanstaande zaterdag 12 april kunt u van 10 uur tot 12 uur KLEINE prullaria, speelgoed en boeken in leveren bij Wim Versteeg, Burgstraat 28.
Zaterdag 3 mei is er ook nog een inlevermogelijkheid. Een vriendelijk doch dringend verzoek: Graag kwalitatief goede spullen inleveren. We stellen uw bijdragen zeer op prijs.
Bestuur ‘t Dijkhuis.

Reacties

Schrijf u in om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen Inschrijven »
ANBI Algemeen Nut
Beogende Instelling